GugliBlog

A Google az kereső, a Google az levelező rendszer, a Google az térkép, a Google az Youtube, a Google az minden... Itt pedig minden ami Google!

Linkek

Címkék

2009.03.31. 19:05 horiginal

Neked is lehet Google birodalmad!

A válság ellenére örömhír a start-up cégeknek, a Google segít, hogy nyomdokaiba lépjenek, ugyanis elindította saját kockázati tőke befektető cégét. 

A Google Ventures húsz diás prezentáció vagy három oldalas szöveg formájában várja internettel, szoftverrel, hardverrel, clean-tech-kel, bio-tech-kel és egészségüggyel foglalkozó cégek bemutatóját. Az ügyet hitelesen tudja képviselni a cég, ebből a garázsból idáig eljutni példának sem utolsó.

 

Ezekben az ínséges időkben lesz miből válogatnia a vállalatnak. Arról hogy mennyi pénzt akarnak befektetni még, nincs hivatalos információ, a BusinessWeek-en és a Wall Street Journal-en található információk szerint az első évben 100 millió dollárt osztanának szét, ebből cégenként maximum 500 ezer jutna.

Már meg is van az első kiszemelt, "Nemrég a társaság befektetett Pixazza Inc.-be, amely lehetővé teszi a webes szolgáltatóknak pénzt keresni a webhelyeiken lévő képekkel, linkekkel felcímkézve az ezeken lévő dolgokat, például ruhákat, amely linkek az ezeket árusítókhoz mutatnak" - írja a BusinessWeek.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: google venture kockázati tőke guglo


A bejegyzés trackback címe:

https://gugliblog.blog.hu/api/trackback/id/tr441038058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása